Bog & idéMaja Røn Larsen

Bøger skrevet af Maja Røn Larsen

Læs mere om Maja Røn Larsen
4 produkter
4 produkter
Børn i vanskeligheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn i vanskelighederDorte Kousholt
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn i vanskeligheder
Små børns hverdagsliv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Små børns hverdagslivAnja Hvidtfeldt Stanek
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Små børns hverdagsliv
Børnefællesskaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
BørnefællesskaberCharlotte Højholt
242,96 DKK
Paperback
(0)
Børnefællesskaber
Forældresamarbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
ForældresamarbejdeUlla Schødt
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Forældresamarbejde

Mere om Maja Røn Larsen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Maja Røn Larsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børnefællesskaber" udgivet af Børn & Unge - "Små børns hverdagsliv" udgivet af Frydenlund Academic - "Forældresamarbejde" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Børnefællesskaber" udgivet af Frydenlund - "Læring i daginstitutioner" i serien "Pædagogik og læring" udgivet af Dafolo - "Børn i vanskeligheder" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mere om Maja Røn Larsens bøger

Maja Røn Larsen har seks bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Larsens bøger kommer i samtlige formater. Maja Røn Larsen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Maja Røn Larsens "Børnefællesskaber"

"Børnefællesskaber" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Børn & Unge.

"Små børns hverdagsliv" af Maja Røn Larsen

Det er muligt at købe Maja Røn Larsens "Små børns hverdagsliv" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Frydenlund Academic, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maja Røn Larsen