Bog & idéMajbritt Skriver Laustsen

Bøger skrevet af Majbritt Skriver Laustsen

Læs mere om Majbritt Skriver Laustsen
1 produkter
1 produkter
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk videnMorten Rask Petersen
485,96 DKK
Paperback
(0)
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden

Mere om Majbritt Skriver Laustsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Majbritt Skriver Laustsen. På listen nedenfor ser du Laustsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professionelle læringsfællesskaber i dagtilbud" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Majbritt Skriver Laustsen

Majbritt Skriver Laustsen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Laustsen som paperback. Bøgerne af Laustsen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Dafolo.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Professionelle læringsfællesskaber i dagtilbud" af Majbritt Skriver Laustsen

Hos Bog & idé er "Professionelle læringsfællesskaber i dagtilbud" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Undervisning og læring". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

Majbritt Skriver Laustsen "Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden"

"Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Majbritt Skriver Laustsen