Bog & idéMalcom Gladwell

Bøger skrevet af Malcom Gladwell

Læs mere om Malcom Gladwell
3 produkter
3 produkter
David & Goliat
David & GoliatMalcom Gladwell
99,95 DKK
e-bog
(3)
David & Goliat
Blink - styrken ved at tænke uden at tænke
Blink - styrken ved at tænke uden at tænkeMalcom Gladwell
99,00 DKK
e-bog
(0)
Blink - styrken ved at tænke uden at tænke
Hvad hunden så
Hvad hunden så og andre historierMalcom Gladwell
99,95 DKK
e-bog
(0)
Hvad hunden så og andre historier

Mere om Malcom Gladwell

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Malcom Gladwell. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Gladwell.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvad hunden så og andre historier" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Blink - styrken ved at tænke uden at tænke" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "David & Goliat" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Afvigerne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hvad hunden så og andre historier" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Blink - styrken ved at tænke uden at tænke" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "David & Goliat" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Afvigerne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hvad hunden så" udgivet af Bindslev - "Afvigerne" udgivet af Bindslev

Mere om Malcom Gladwells bøger

Malcom Gladwell har ti bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Malcom Gladwell bøger i flere formater. Gladwells bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hvad hunden så og andre historier" af Malcom Gladwell

Hos Bog & idé er "Hvad hunden så og andre historier" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Hvad hunden så og andre historier" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Malcom Gladwell "Blink - styrken ved at tænke uden at tænke"

Hos Bog & idé er "Blink - styrken ved at tænke uden at tænke" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Blink - styrken ved at tænke uden at tænke" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Malcom Gladwell