Bog & idéMalene Hauxner

Bøger skrevet af Malene Hauxner

Læs mere om Malene Hauxner
2 produkter
2 produkter
Fantasiens have
Fantasiens haveMalene Hauxner
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Fantasiens have
Open to the Sky
Open to the SkyMalene Hauxner
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Open to the Sky

Mere om Malene Hauxner

Der findes en del bøger fra Malene Hauxner til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hauxner.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Malene Hauxners bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fantasiens have" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Open to the Sky" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Fantasiens have " udgivet af Arkitektens Forlag - "Fra naturlig natur til SUPERNATUR" i serien "Ikaros Academic Press" udgivet af IKAROS Press - "Open to the Sky" udgivet af Arkitektens Forlag - "Fantasiens have " udgivet af Arkitektens Forlag - "Med himlen som loft" udgivet af Arkitektens Forlag

Bøger skrevet af Malene Hauxner

Du kan finde syv bøger af Malene Hauxner her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Malene Hauxner kommer i samtlige formater. Hauxner har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Malene Hauxners "Fantasiens have"

Det er muligt at købe Malene Hauxners "Fantasiens have" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Vandkunsten, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Open to the Sky" af Malene Hauxner

Hos Bog & idé er "Open to the Sky" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Vandkunsten, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Malene Hauxner