Bog & idéMalene Mygind & Frans Ørsted Andersen (red.)

Bøger skrevet af Malene Mygind & Frans Ørsted Andersen (red.)

Læs mere om Malene Mygind & Frans Ørsted Andersen (red.)
1 produkter
1 produkter
Robusthed i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Robusthed i praksisMalene Mygind & Frans Ørsted Andersen (red.)
254,96 DKK
Paperback
(0)
Robusthed i praksis

Mere om Malene Mygind & Frans Ørsted Andersen (red.)

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Malene Mygind & Frans Ørsted Andersen (red.). Det er "Robusthed i praksis". Den er publiceret af Mindspace på dansk. "Robusthed i praksis" er desuden tilknyttet serien "At lykkes".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Robusthed i praksis" af Malene Mygind & Frans Ørsted Andersen (red.)

"Robusthed i praksis" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i -s serie "At lykkes". Det er Mindspace, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Malene Mygind & Frans Ørsted Andersen (red.)