Bog & idéMalene og Carsten Fenger-Grøndahl

Bøger skrevet af Malene og Carsten Fenger-Grøndahl

Læs mere om Malene og Carsten Fenger-Grøndahl
1 produkter
1 produkter
Turen går til Marokko
Turen går til MarokkoMalene og Carsten Fenger-Grøndahl
199,95 DKK
Hæftet
Turen går til Marokko

Mere om Malene og Carsten Fenger-Grøndahl

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger skrevet af Malene og Carsten Fenger-Grøndahl. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Fenger-Grøndahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Marokko" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Marokko" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Malene og Carsten Fenger-Grøndahls bøger

Du kan købe to bøger af Malene og Carsten Fenger-Grøndahl her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde Fenger-Grøndahls bøger som hæftet. Fenger-Grøndahls bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Politikens Forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Malene og Carsten Fenger-Grøndahls "Turen går til Marokko"

Det er muligt at købe Malene og Carsten Fenger-Grøndahls "Turen går til Marokko" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Malene og Carsten Fenger-Grøndahl "Turen går til Marokko"

"Turen går til Marokko" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Fenger-Grøndahls serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Malene og Carsten Fenger-Grøndahl