Bog & idéMalin C.M. Rønning

Bøger skrevet af Malin C.M. Rønning

Læs mere om Malin C.M. Rønning
2 produkter
2 produkter
Skabelon
BOEGERTILSTAERKPRIS
SkabelonMalin C.M. Rønning
207,46 DKK
Hæftet
(5)
Skabelon
Skabelon
SkabelonMalin C.M. Rønning
169,95 DKK
EBOG
(5)
Skabelon

Mere om Malin C.M. Rønning

Malin C.M. Rønning har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Skabelon". Den er publiceret af Forlaget Oktober på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skabelon" af Malin C.M. Rønning

Hos Bog & idé er "Skabelon" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Forlaget Oktober.

Dette er en også en skøn bog fra Rønning, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Malin C.M. Rønning