Bog & idéManchette

Bøger skrevet af Manchette

Læs mere om Manchette
1 produkter
1 produkter
Nada
BOEGERTILSTAERKPRIS
NadaManchette
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Nada

Mere om Manchette

Hvis du mangler en bog fra Manchette, ser du et stort sortiment online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fatale" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Skud fra liggende stilling" udgivet af Faraos Cigarer - "Tosseanstalter og luftkasteller" udgivet af Faraos Cigarer - "Vejene rundt om Georges Gerfaut" udgivet af Faraos Cigarer

Bøger af Manchette

Der er fire tilgængelige udgivelser af Manchette hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Manchette bøger i forskellige formater. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Manchettes "Fatale"

Det er muligt at købe Manchettes "Fatale" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

Manchette "Skud fra liggende stilling"

Hos Bog & idé er "Skud fra liggende stilling" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Faraos Cigarer.
Detaljer
Fulde navn:
Manchette