Bog & idéManu Sereen

Bøger skrevet af Manu Sereen

Læs mere om Manu Sereen
4 produkter
4 produkter
Gangsterens nye klæder
Gangsterens nye klæderManu Sareen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Gangsterens nye klæder
Hvad fætter gør er altid det rigtige
Hvad fætter gør er altid det rigtigeManu Sareen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hvad fætter gør er altid det rigtige
Iqbal Farooq på Bornholm
STREAM
Iqbal Farooq på BornholmManu Sareen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Iqbal Farooq på Bornholm
Iqbal Farooq på Bornholm
Iqbal Farooq på BornholmManu Sareen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Iqbal Farooq på Bornholm

Mere om Manu Sereen

Hvis du mangler en bog af Manu Sereen, kan du købe et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Sereen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Iqbal Farooq på Bornholm" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Hvad fætter gør er altid det rigtige" i serien "Politikens børnebøger" udgivet af Politikens Forlag - "Iqbal Farooq på Bornholm " i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Politikens Forlag - "Iqbal Farooq på Bornholm" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Politikens Forlag - "Gangsterens nye klæder" udgivet af Politikens Forlag - "Iqbal Farooq på Bornholm" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Politikens Forlag - "Iqbal Farooq på Bornholm" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Politikens Forlag - "Iqbal Farooq på Bornholm" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Politiken

Bøger af Manu Sereen

Der er otte tilgængelige bøger af Manu Sereen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Sereens bøger kommer i et udvalg af formater. Sereen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Iqbal Farooq på Bornholm" af Manu Sereen

Det er muligt at købe Manu Sereens "Iqbal Farooq på Bornholm" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Iqbal Farooq". Det er Gyldendals Bogklubber, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Manu Sereen "Hvad fætter gør er altid det rigtige"

"Hvad fætter gør er altid det rigtige" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Hvad fætter gør er altid det rigtige" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Sereens serie "Politikens børnebøger". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Manu Sereen