Bog & idéMarcelle Kellermann

Bøger skrevet af Marcelle Kellermann

Læs mere om Marcelle Kellermann
2 produkter
2 produkter
The Interpreter
STREAM
The InterpreterMarcelle Kellermann
79,95 DKK
Lydbog
(0)
The Interpreter
A Packhorse Called Rachel
STREAM
A Packhorse Called RachelMarcelle Kellermann
99,95 DKK
Lydbog
(0)
A Packhorse Called Rachel

Mere om Marcelle Kellermann

Der findes forskellige bøger af Marcelle Kellermann til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kellermann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "A Packhorse Called Rachel" udgivet af SAGA Egmont - "The Interpreter" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Marcelle Kellermanns bøger

Du kan finde to bøger af Marcelle Kellermann her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Kellermann kommer kun som lydbog. Kellermanns bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"A Packhorse Called Rachel" af Marcelle Kellermann

Hos Bog & idé er "A Packhorse Called Rachel" tilgængelig som lydbog. Marcelle Kellermanns "A Packhorse Called Rachel" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Marcelle Kellermann "The Interpreter"

Hos Bog & idé er "The Interpreter" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "The Interpreter" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Marcelle Kellermann