Bog & idéMargarita Tarragona

Bøger skrevet af Margarita Tarragona

Læs mere om Margarita Tarragona
1 produkter
1 produkter
Dine selver
Dine selverMargarita Tarragona
79,95 DKK
EBOG
(0)
Dine selver

Mere om Margarita Tarragona

Der findes en del bøger af Margarita Tarragona tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Tarragonas seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dine selver" i serien "At lykkes" udgivet af MindSpace - "Dine selver" i serien "At lykkes" udgivet af MindSpace

Bøger skrevet af Margarita Tarragona

Der er to tilgængelige bøger af Margarita Tarragona hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Tarragonas bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Tarragona er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: MindSpace.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dine selver" af Margarita Tarragona

Det er muligt at købe Margarita Tarragonas "Dine selver" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Dine selver" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "At lykkes". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af MindSpace.

"Dine selver" af Margarita Tarragona

"Dine selver" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af Tarragonas serie "At lykkes". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af MindSpace.
Detaljer
Fulde navn:
Margarita Tarragona