Bog & idéMargit Ernst

Bøger skrevet af Margit Ernst

Læs mere om Margit Ernst
1 produkter
1 produkter
Terror i København
BOEGERTILSTAERKPRIS
Terror i KøbenhavnThomas Rydahl
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Terror i København

Mere om Margit Ernst

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Margit Ernst. På listen nedenfor har du de nyeste af Ernsts bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De reformramte" udgivet af Forlaget UDENFOR - "Terror i København" udgivet af Byens Forlag

Bøger skrevet af Margit Ernst

Du kan finde to bøger af Margit Ernst her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Margit Ernst bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Ernst er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Margit Ernsts "De reformramte"

Hos Bog & idé er "De reformramte" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget UDENFOR, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Terror i København" af Margit Ernst

Det er muligt at købe Margit Ernsts "Terror i København" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Byens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Margit Ernst