Bog & idéMargrethe Neergaard

Bøger skrevet af Margrethe Neergaard

Læs mere om Margrethe Neergaard
0 produkter

Mere om Margrethe Neergaard

Hvis du leder efter en bog fra Margrethe Neergaard, finder du et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Neergaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tag dig sammen - disrupt din magelighed" udgivet af Carit Andersens Forlag ApS - "Gør det nu!" udgivet af Rosinante

Mere om Margrethe Neergaards bøger

Margrethe Neergaard har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Neergaard som indbundet. Neergaards bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tag dig sammen - disrupt din magelighed" af Margrethe Neergaard

Det er muligt at købe Margrethe Neergaards "Tag dig sammen - disrupt din magelighed" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Carit Andersens Forlag ApS.

"Gør det nu!" af Margrethe Neergaard

Hos Bog & idé er "Gør det nu!" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosinante.
Detaljer
Fulde navn:
Margrethe Neergaard