Bog & idéMaria Helleberg og Holger the Westi

Bøger skrevet af Maria Helleberg og Holger the Westi

Læs mere om Maria Helleberg og Holger the Westi
1 produkter
1 produkter
Ferie på 4 poter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ferie på 4 poterMaria Helleberg
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Ferie på 4 poter

Mere om Maria Helleberg og Holger the Westi

Maria Helleberg og Holger the Westi har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Ferie på 4 poter". Det er Tro-Fast, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Maria Helleberg og Holger the Westis "Ferie på 4 poter"

"Ferie på 4 poter" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Tro-Fast, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Westi, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Helleberg og Holger the Westi