Bog & idéMariane Hedegaard

Bøger skrevet af Mariane Hedegaard

Læs mere om Mariane Hedegaard
6 produkter
6 produkter
Deltagerobservation
BOEGERTILSTAERKPRIS
DeltagerobservationCharlotte Jonasson
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Deltagerobservation
Pædagogikhåndbogen
PædagogikhåndbogenHelle Rabøl Hansen
659,95 DKK
Indbundet
(1)
Pædagogikhåndbogen
Stilladsering - en pædagogisk metafor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stilladsering - en pædagogisk metaforJens Rasmussen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Stilladsering - en pædagogisk metafor
Vygotskij om læring som udviklingsvilkår
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vygotskij om læring som udviklingsvilkårVygotskij Lindqvist
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Vygotskij om læring som udviklingsvilkår
Beskrivelse af småbørn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Beskrivelse af småbørnMariane Hedegaard
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Beskrivelse af småbørn
Radical-Local Teaching and Learning
Radical-Local Teaching and LearningSeth Chaiklin
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Radical-Local Teaching and Learning

Mere om Mariane Hedegaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Mariane Hedegaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hedegaard.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Mariane Hedegaards bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Krigsramte børn i eksil" udgivet af Klim - "Radical-local teaching and learning" udgivet af Aarhus University Press - "Beskrivelse af småbørn" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Deltagerobservation" udgivet af Gyldendal - "Radical-Local Teaching and Learning" udgivet af Aarhus University Press - "Learning and child development" udgivet af Aarhus University Press - "Stilladsering - en pædagogisk metafor" i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim - "Tænkning, viden, udvikling" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Undervisning i samfundshistorie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Mariane Hedegaard

Du kan finde ni bøger af Mariane Hedegaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Mariane Hedegaard kommer i samtlige formater. Mariane Hedegaard bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mariane Hedegaards "Krigsramte børn i eksil"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Mariane Hedegaard. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Radical-local teaching and learning" af Mariane Hedegaard

"Radical-local teaching and learning" er tilgængelig som pdf. Endnu en af Mariane Hedegaard fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Aarhus University Press, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Mariane Hedegaard