Bog & idéMarianne Christensen

Bøger skrevet af Marianne Christensen

Læs mere om Marianne Christensen
1 produkter
1 produkter
Vendsysselvendetta
STREAM
VendsysselvendettaMarianne Christensen
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Vendsysselvendetta

Mere om Marianne Christensen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Marianne Christensen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Vendsysselvendetta". Den er publiceret af Forlaget Mellemgaard på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marianne Christensens "Vendsysselvendetta"

Det er muligt at købe Marianne Christensens "Vendsysselvendetta" som lydbog. Med Marianne Christensens "Vendsysselvendetta" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Marianne Christensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Christensen