Bog & idéMarianne Eilenberger

Bøger skrevet af Marianne Eilenberger

Læs mere om Marianne Eilenberger
1 produkter
1 produkter
Datterselskabet
DatterselskabetMarianne Eilenberger
151,95 DKK
EBOG
(0)
Datterselskabet

Mere om Marianne Eilenberger

Hvis du søger en bog af Marianne Eilenberger, kan du vælge i mellem et bredt udbud tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Eilenbergers seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klippekortshelikopter" udgivet af Rosinante - "Sex, sandheder og sammenbrud" udgivet af Gad - "Datterselskabet" udgivet af Gads Forlag - "Sex, sandheder og sammenbrud" udgivet af Gad

Mere om Marianne Eilenbergers bøger

Marianne Eilenberger har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan finde Marianne Eilenberger bøger i udvalgte formater. Eilenbergers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Marianne Eilenbergers "Klippekortshelikopter"

Det er muligt at købe Marianne Eilenbergers "Klippekortshelikopter" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Rosinante, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Marianne Eilenberger "Sex, sandheder og sammenbrud"

Det er muligt at købe Marianne Eilenbergers "Sex, sandheder og sammenbrud" som e-bog. Hvis du køber "Sex, sandheder og sammenbrud" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gad.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Eilenberger