Bog & idéMarianne Grønbæk

Bøger skrevet af Marianne Grønbæk

Læs mere om Marianne Grønbæk
1 produkter
1 produkter
VækstModellen - kulturskabende dialoger
TILBUD
VækstModellen - kulturskabende dialogerMarianne Grønbæk
255,96 DKK319,95 DKK
EBOG
(0)
VækstModellen - kulturskabende dialoger

Mere om Marianne Grønbæk

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger skrevet af Marianne Grønbæk. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Grønbæks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "VækstModellen" udgivet af Dafolo - "VækstModellen" udgivet af Dafolo - "Obsessions" udgivet af Gyldendal - "VækstModellen - kulturskabende dialoger" udgivet af Dafolo A/S - "VækstModellen" udgivet af Dafolo - "Facettes" udgivet af Gyldendal - "Vækstmodellen" udgivet af Dafolo - "Vækstmodellen" udgivet af Dafolo - "Obsessions" udgivet af Gyldendal

Marianne Grønbæks bøger

Der er ni tilgængelige bøger af Marianne Grønbæk hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Grønbæks bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Grønbæk er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"VækstModellen" af Marianne Grønbæk

"VækstModellen" kan købes online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Marianne Grønbæk "VækstModellen"

Hos Bog & idé er "VækstModellen" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Grønbæk