Bog & idéMarianne Hartling

Bøger skrevet af Marianne Hartling

Læs mere om Marianne Hartling
1 produkter
1 produkter
Arv
ArvMarianne Hartling
199,95 DKK
EBOG
(0)
Arv

Mere om Marianne Hartling

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Marianne Hartling. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hartling.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arv" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Arv" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Marianne Hartlings bøger

Du kan købe to bøger af Marianne Hartling her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Marianne Hartling fås i udvalgte formater. Hartlings bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marianne Hartlings "Arv"

"Arv" kan købes som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Arv" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Ret & Rimeligt". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag.

Marianne Hartling "Arv"

"Arv" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Hartlings serie "Ret & Rimeligt". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Juridisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Hartling