Bog & idéMarianne Isager

Bøger skrevet af Marianne Isager

Læs mere om Marianne Isager
1 produkter
1 produkter
Mange masker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mange maskerVivian Høxbro
273,86 DKK
Indbundet
(0)
Mange masker

Mere om Marianne Isager

Der er flere bøger skrevet af Marianne Isager online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Isagers seneste bøger.
Bøgerne fra Marianne Isager findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "SPIS & STRIK" udgivet af Lower East Design/Lower East Press - "ÅLJ" udgivet af Isager - "Strik med inspiration fra Afrika" udgivet af Hovedland - "Politikens store strikkebog" udgivet af Politikens Forlag - "Dæxel" udgivet af Isager - "Dæxel" udgivet af Isager - "Mange masker" udgivet af Kristensen & Ko

Bøger af Marianne Isager

Der er syv tilgængelige bøger af Marianne Isager hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Marianne Isager kommer i et udvalg af formater. Isagers bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"SPIS & STRIK" af Marianne Isager

Hos Bog & idé er "SPIS & STRIK" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lower East Design/Lower East Press.

"ÅLJ" af Marianne Isager

"ÅLJ" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Isager.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Isager