Bog & idéMarianne Jensen

Bøger skrevet af Marianne Jensen

Læs mere om Marianne Jensen
3 produkter
3 produkter
Ergonomi
ErgonomiJytte Tolstrup og Per Markussen
179,95 DKK
Hardback
(0)
Ergonomi
Hjemme på gården
Hjemme på gårdenMarianne Jensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hjemme på gården
Plejefamilie
BOEGERTILSTAERKPRIS
PlejefamilieHanne Warming
377,96 DKK
Hæftet
(0)
Plejefamilie

Mere om Marianne Jensen

Der findes flere bøger fra Marianne Jensen til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Jensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hjemme på gården" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Hjemme på gården" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Ergonomi" udgivet af FADL's Forlag - "Plejefamilie" udgivet af Gyldendal

Bøger af Marianne Jensen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Marianne Jensen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Marianne Jensen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marianne Jensens "Hjemme på gården"

Det er muligt at købe Marianne Jensens "Hjemme på gården" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Hjemme på gården" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Hjemme på gården" af Marianne Jensen

Det er muligt at købe Marianne Jensens "Hjemme på gården" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Jensen