Bog & idéMarianne Køie

Bøger skrevet af Marianne Køie

Læs mere om Marianne Køie
2 produkter
2 produkter
Havets dyr og planter
Havets dyr og planterAase Kristiansen
329,95 DKK
Hæftet
(1)
Havets dyr og planter
Havets djur och växter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Havets djur och växterAase Kristiansen
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Havets djur och växter

Mere om Marianne Køie

Hvis du mangler en bog af Marianne Køie, finder du et stort udbud til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Køies nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Havets dyr og planter" udgivet af Gyldendal - "Katten - menneskets bedste ven" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Havets djur och växter" udgivet af Gyldendal - "Havets dyr" udgivet af Gyldendal - "Havets dyr og planter" udgivet af Gyldendal

Marianne Køies bøger

Du kan finde fem bøger af Marianne Køie her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Marianne Køie bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Køie er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Marianne Køies "Havets dyr og planter"

Hos Bog & idé er "Havets dyr og planter" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Katten - menneskets bedste ven" af Marianne Køie

Hos Bog & idé er "Katten - menneskets bedste ven" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Køie