Bog & idéMarianne Mortensen og Gitte Størup

Bøger skrevet af Marianne Mortensen og Gitte Størup

Læs mere om Marianne Mortensen og Gitte Størup
2 produkter
2 produkter
Økonomisk Grundforløb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Økonomisk GrundforløbRené Mortensen
331,46 DKK
Hæftet
(0)
Økonomisk Grundforløb
Skriv økonomisk
Skriv økonomiskBrith Vester Jøker
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Skriv økonomisk

Mere om Marianne Mortensen og Gitte Størup

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Marianne Mortensen og Gitte Størup. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Størup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriv økonomisk" udgivet af SYSTIME - "Økonomisk Grundforløb" udgivet af SYSTIME

Bøger skrevet af Marianne Mortensen og Gitte Størup

Du kan købe to bøger af Marianne Mortensen og Gitte Størup her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Størup kommer blot som hæftet. Størups bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: SYSTIME.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Marianne Mortensen og Gitte Størups "Skriv økonomisk"

"Skriv økonomisk" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er SYSTIME, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Marianne Mortensen og Gitte Størup "Økonomisk Grundforløb"

"Økonomisk Grundforløb" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SYSTIME.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Mortensen og Gitte Størup