Bog & idéMarianne Raakilde Jespersen

Bøger skrevet af Marianne Raakilde Jespersen

Læs mere om Marianne Raakilde Jespersen
2 produkter
2 produkter
Skrivning og sundhed
Skrivning og sundhedMarianne Raakilde Jespersen
109,95 DKK
EBOG
(0)
Skrivning og sundhed
Skrivning og sundhed
Skrivning og sundhedMarianne Raakilde Jespersen
109,95 DKK
EBOG
(0)
Skrivning og sundhed

Mere om Marianne Raakilde Jespersen

Der findes flere bøger fra Marianne Raakilde Jespersen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Jespersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skrivning og sundhed" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Skrivning og sundhed" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Tableau" udgivet af Klim

Mere om Marianne Raakilde Jespersens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Marianne Raakilde Jespersen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Marianne Raakilde Jespersen bøger i flere forskellige formater. Jespersens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marianne Raakilde Jespersens "Skrivning og sundhed"

"Skrivning og sundhed" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Skrivning og sundhed" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Marianne Raakilde Jespersen "Skrivning og sundhed"

"Skrivning og sundhed" er til salg som ebog. Hvis du køber "Skrivning og sundhed" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Raakilde Jespersen