Bog & idéMarie Krarup

Bøger skrevet af Marie Krarup

Læs mere om Marie Krarup
3 produkter
3 produkter
Hvordan Vesten bragte krigen til Ukraine
Hvordan Vesten bragte krigen til UkraineBenjamin Abelow
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Hvordan Vesten bragte krigen til Ukraine
Ny kold krig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ny kold krigMarie Krarup
165,96 DKK
Hæftet
(5)
Ny kold krig
Ny kold krig
Ny kold krigMarie Krarup
99,95 DKK
EBOG
(5)
Ny kold krig

Mere om Marie Krarup

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Marie Krarup. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Krarup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny kold krig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den politiske korrekthed og virkelighedens forsvinden" udgivet af Hovedland - "Skamløse eventyr" udgivet af Vandkunsten - "Ny kold krig" udgivet af Hovedland

Bøger skrevet af Marie Krarup

Marie Krarup har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Marie Krarup bøger i et udvalg af formater. Krarups bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Marie Krarups "Ny kold krig"

Det er muligt at købe Marie Krarups "Ny kold krig" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Ny kold krig" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Den politiske korrekthed og virkelighedens forsvinden" af Marie Krarup

Hos Bog & idé er "Den politiske korrekthed og virkelighedens forsvinden" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hovedland.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Krarup