Bog & idéMarie-Laure Bouchy Jacobsson

Bøger skrevet af Marie-Laure Bouchy Jacobsson

Læs mere om Marie-Laure Bouchy Jacobsson
1 produkter
1 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient

Mere om Marie-Laure Bouchy Jacobsson

Der er flere forskellige bøger skrevet af Marie-Laure Bouchy Jacobsson tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Jacobssons bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Mere om Marie-Laure Bouchy Jacobssons bøger

Marie-Laure Bouchy Jacobsson har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Jacobsson som indbundet. Jacobssons bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den akutte patient" af Marie-Laure Bouchy Jacobsson

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Marie-Laure Bouchy Jacobsson "Den akutte patient"

"Den akutte patient" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Marie-Laure Bouchy Jacobsson