Bog & idéMarie Ludvigsen

Bøger skrevet af Marie Ludvigsen

Læs mere om Marie Ludvigsen
2 produkter
2 produkter
Den lille bog om metode
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lille bog om metodeTrine Krab Nyby
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Den lille bog om metode
Sprog som værktøj og legetøj
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog som værktøj og legetøjMarie Ludvigsen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog som værktøj og legetøj

Mere om Marie Ludvigsen

Marie Ludvigsen har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ludvigsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprog som værktøj og legetøj" udgivet af HansReitzels - "Sprog som værktøj og legetøj" udgivet af Gyldendal

Mere om Marie Ludvigsens bøger

Du kan bestille to bøger af Marie Ludvigsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Ludvigsen fås kun som hæftet. Ludvigsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marie Ludvigsens "Sprog som værktøj og legetøj"

"Sprog som værktøj og legetøj" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Marie Ludvigsen "Sprog som værktøj og legetøj"

Hos Bog & idé er "Sprog som værktøj og legetøj" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Ludvigsen