Bog & idéMarie Nørredam

Bøger skrevet af Marie Nørredam

2 produkter
2 produkter
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde
Medicinsk sociologi
Medicinsk sociologiNaja Hulvej Rod
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Medicinsk sociologi

Mere om Marie Nørredam

Der findes en del bøger af Marie Nørredam tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Nørredam.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk sociologi" udgivet af Gyldendal - "Asylbørn i Danmark" udgivet af HansReitzels - "Forskel og lighed i sundhed og sygdom" udgivet af Munksgaard - "Medicinsk sociologi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Marie Nørredam

Marie Nørredam har fem bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Nørredams bøger kommer i et udvalg af formater. Nørredams bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marie Nørredams "Forebyggende sundhedsarbejde"

"Forebyggende sundhedsarbejde" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Marie Nørredam "Medicinsk sociologi"

"Medicinsk sociologi" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Nørredam