Bog & idéMarie Rubeck Stenz

Bøger skrevet af Marie Rubeck Stenz

Læs mere om Marie Rubeck Stenz
1 produkter
1 produkter
Psykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
PsykologiMarie Rubeck Stenz
467,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykologi

Mere om Marie Rubeck Stenz

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Marie Rubeck Stenz. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Stenz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykologi" i serien "Ernæringsassistent" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Samarbejde og kommunikation" i serien "Ernæringsassistent" udgivet af Praxis Erhvervsskolernes Forlag

Marie Rubeck Stenz' bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Marie Rubeck Stenz hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Stenz som hæftet. Bøgerne af Stenz er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Psykologi" af Marie Rubeck Stenz

"Psykologi" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Ernæringsassistent". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Praxis Forlag A/S.

"Samarbejde og kommunikation" af Marie Rubeck Stenz

Det er muligt at købe Marie Rubeck Stenz' "Samarbejde og kommunikation" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Stenz' serie "Ernæringsassistent". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Praxis Erhvervsskolernes Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Rubeck Stenz