Bog & idéMarie Scott Poulsen

Bøger skrevet af Marie Scott Poulsen

Læs mere om Marie Scott Poulsen
3 produkter
3 produkter
Lokal lobbyisme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lokal lobbyismeMarie Scott Poulsen
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Lokal lobbyisme
Lokal Lobbyisme
Lokal LobbyismeMarie Scott Poulsen
349,95 DKK
EBOG
(1)
Lokal Lobbyisme
Lokal lobbyisme
LOKAL LOBBYISMEMarie Scott Poulsen
299,95 DKK
EBOG
(1)
LOKAL LOBBYISME

Mere om Marie Scott Poulsen

Marie Scott Poulsen har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Scott Poulsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lokal Lobbyisme" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Lokal lobbyisme" udgivet af Djøf Forlag - "Lokal lobbyisme" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lokal lobbyisme" udgivet af Djøf Forlag

Bøger skrevet af Marie Scott Poulsen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Marie Scott Poulsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Marie Scott Poulsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Scott Poulsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marie Scott Poulsens "Lokal Lobbyisme"

Det er muligt at købe Marie Scott Poulsens "Lokal Lobbyisme" som ebog. "Lokal Lobbyisme" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Marie Scott Poulsen "Lokal lobbyisme"

Hos Bog & idé er "Lokal lobbyisme" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Scott Poulsen