Bog & idéMariella Harpelunde Jensen

Bøger skrevet af Mariella Harpelunde Jensen

Læs mere om Mariella Harpelunde Jensen
1 produkter
1 produkter
Hulebyggerne
HulebyggerneMariella Harpelunde Jensen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Hulebyggerne

Mere om Mariella Harpelunde Jensen

Der er blot én bog af Mariella Harpelunde Jensen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Hulebyggerne". Den er publiceret af Politikens Forlag på dansk. "Hulebyggerne" er desuden udgivet i serien "Politikens børnebøger".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mariella Harpelunde Jensens "Hulebyggerne"

Hos Bog & idé er "Hulebyggerne" tilgængelig som e-bog. Med "Hulebyggerne" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Politikens børnebøger". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Harpelunde Jensen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Mariella Harpelunde Jensen