Bog & idéMario Adorf

Bøger skrevet af Mario Adorf

Læs mere om Mario Adorf
1 produkter
1 produkter
Der Dieb von Trastevere - Geschichten aus Italien
Der Dieb von Trastevere - Geschichten aus ItalienMario Adorf
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Der Dieb von Trastevere - Geschichten aus Italien

Mere om Mario Adorf

Der er bare én bog af Mario Adorf tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Der Dieb von Trastevere - Geschichten aus Italien". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på tysk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mario Adorfs "Der Dieb von Trastevere - Geschichten aus Italien"

Hos Bog & idé er "Der Dieb von Trastevere - Geschichten aus Italien" tilgængelig som lydbog. Mario Adorfs "Der Dieb von Trastevere - Geschichten aus Italien" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.

Endnu en af Mario Adorf fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mario Adorf