Bog & idéMarit Deubler

Bøger skrevet af Marit Deubler

Læs mere om Marit Deubler
4 produkter
4 produkter
Perfekt död
Perfekt dödMarit Deubler
49,95 DKK
EBOG
(0)
Perfekt död
Medborgaren
MedborgarenMarit Deubler
49,95 DKK
EBOG
(0)
Medborgaren
Medborgaren
MedborgarenMarit Deubler
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Medborgaren
Perfekt död
Perfekt dödMarit Deubler
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Perfekt död

Mere om Marit Deubler

Der er blot én bog af Marit Deubler tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Perfekt död". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på swe. "Perfekt död" er desuden udgivet i serien "Jarlén Pettersson".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Perfekt död" af Marit Deubler

Hos Bog & idé er "Perfekt död" tilgængelig som ebog. Med "Perfekt död" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Deublers serie "Jarlén Pettersson". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på swe og er publiceret af SAGA Egmont.

Endnu en af Marit Deubler skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marit Deubler