Bog & idéMarit Reiersgaard

Bøger skrevet af Marit Reiersgaard

Læs mere om Marit Reiersgaard
1 produkter
1 produkter
Pigen uden hjerte
Pigen uden hjerteMarit Reiersgård
219,95 DKK
EBOG
(3)
Pigen uden hjerte

Mere om Marit Reiersgaard

Du kan kun købe en enkelt bog af Marit Reiersgaard her hos Bog & idé. Det er "Pigen uden hjerte". Det er Klim, der har publiceret den på dansk. "Pigen uden hjerte" er desuden tilknyttet serien "Bitte Røed".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pigen uden hjerte" af Marit Reiersgaard

Hos Bog & idé er "Pigen uden hjerte" tilgængelig som ebog. Med "Pigen uden hjerte" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Reiersgaards serie "Bitte Røed". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Marit Reiersgaard fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marit Reiersgaard