Bog & idéMark Billingham

Bøger skrevet af Mark Billingham

Læs mere om Mark Billingham
1 produkter
1 produkter
Den brændende pige
STREAM
Den brændende pigeMark Billingham
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Den brændende pige

Mere om Mark Billingham

Mark Billingham har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Den brændende pige". Det er Modtryk, der har publiceret den på dansk. "Den brændende pige" er desuden en del af serien "Tom Thorne-serien".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den brændende pige" af Mark Billingham

"Den brændende pige" kan købes som lydbog. Du kan også altid have "Den brændende pige" af Mark Billingham med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Billinghams serie "Tom Thorne-serien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Modtryk.

Dette er en også en skøn bog fra Billingham, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Mark Billingham