Bog & idéMarkus Lindholm

Bøger skrevet af Markus Lindholm

Læs mere om Markus Lindholm
1 produkter
1 produkter
Nysgjerrighet : dybdelæring i informasjonssamfunnet
Nysgjerrighet : dybdelæring i informasjonssamfunnetMarkus Lindholm
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Nysgjerrighet : dybdelæring i informasjonssamfunnet

Mere om Markus Lindholm

Du kan kun bestille en enkelt bog af Markus Lindholm her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Nysgjerrighet : dybdelæring i informasjonssamfunnet". Den er publiceret af Universitetsforlaget på norsk bokmål.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Nysgjerrighet : dybdelæring i informasjonssamfunnet" af Markus Lindholm

Det er muligt at købe Markus Lindholms "Nysgjerrighet : dybdelæring i informasjonssamfunnet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Markus Lindholm