Bog & idéMarlo Winstead

Bøger skrevet af Marlo Winstead

Læs mere om Marlo Winstead
1 produkter
1 produkter
Inklusion, leg og empati
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusion, leg og empatiSusan Hart
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Inklusion, leg og empati

Mere om Marlo Winstead

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Marlo Winstead. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Winstead.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inklusion, leg og empati" udgivet af HansReitzels - "Inklusion, leg og empati" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Marlo Winstead

Du kan bestille to bøger af Marlo Winstead her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Winstead fås kun som hæftet. Winsteads bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Inklusion, leg og empati" af Marlo Winstead

Det er muligt at købe Marlo Winsteads "Inklusion, leg og empati" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

"Inklusion, leg og empati" af Marlo Winstead

Det er muligt at købe Marlo Winsteads "Inklusion, leg og empati" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Marlo Winstead