Bog & idéMarta Gruszczyńska

Bøger skrevet af Marta Gruszczyńska

Læs mere om Marta Gruszczyńska
1 produkter
1 produkter
Ucieczka
UcieczkaMarta Gruszczyńska
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Ucieczka

Mere om Marta Gruszczyńska

Du kan kun købe en enkelt bog af Marta Gruszczyńska her hos Bog & idé. Bogen hedder "Ucieczka". Den er publiceret af SAGA Egmont på pol. "Ucieczka" er desuden tilknyttet serien "Kryminalne opowiadanie z Trójmiastem w tle".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marta Gruszczyńskas "Ucieczka"

Det er muligt at købe Marta Gruszczyńskas "Ucieczka" som lydbog. Marta Gruszczyńskas "Ucieczka" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er med i Gruszczyńskas serie "Kryminalne opowiadanie z Trójmiastem w tle". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på pol og er publiceret af SAGA Egmont.

Dette er en også en skøn bog fra Gruszczyńska, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Marta Gruszczyńska