Bog & idéMartha Nussbaum

Bøger skrevet af Martha Nussbaum

Læs mere om Martha Nussbaum
2 produkter
2 produkter
Vrede og tilgivelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vrede og tilgivelseMartha Nussbaum
248,96 DKK
Hæftet
(1)
Vrede og tilgivelse
Frygtens monarki
Frygtens monarkiMartha C. Nussbaum
299,95 DKK
Hæftet
(2)
Frygtens monarki

Mere om Martha Nussbaum

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Martha Nussbaum. På listen nedenfor ser du Nussbaums nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vrede og tilgivelse" udgivet af Klim - "Frygtens monarki" udgivet af Klim

Martha Nussbaums bøger

Du kan bestille to bøger af Martha Nussbaum her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Nussbaums bøger som hæftet. Nussbaums bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Klim.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vrede og tilgivelse" af Martha Nussbaum

Det er muligt at købe Martha Nussbaums "Vrede og tilgivelse" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Martha Nussbaum "Frygtens monarki"

"Frygtens monarki" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Martha Nussbaum