Bog & idéMartin Fluri

Bøger skrevet af Martin Fluri

Læs mere om Martin Fluri
2 produkter
2 produkter
I tankens vold
STREAM
I tankens voldMartin Fluri
129,95 DKK
Lydbog
(0)
I tankens vold
I tankens vold
BOEGERTILSTAERKPRIS
I tankens voldMartin Fluri
224,06 DKK
Hæftet
(0)
I tankens vold

Mere om Martin Fluri

Der findes flere forskellige bøger fra Martin Fluri online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Fluri.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I tankens vold" udgivet af Lytteratur - "I tankens vold" udgivet af Hovedland

Martin Fluris bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Martin Fluri hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Fluris bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Fluri er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Martin Fluris "I tankens vold"

"I tankens vold" findes på den digitale boghylde som lydbog. Martin Fluris "I tankens vold" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Lytteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Martin Fluri "I tankens vold"

"I tankens vold" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hovedland.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Fluri