Bog & idéMartin Georg Houlberg Jensen

Bøger skrevet af Martin Georg Houlberg Jensen

Læs mere om Martin Georg Houlberg Jensen
8 produkter
8 produkter
Excel til skabeloner ...
Excel til skabeloner ...Martin Jensen
99,00 DKK
Paperback
(0)
Excel til skabeloner ...
Arno, den lille flod
Arno, den lille flodMartin Georg Houlberg Jensen
129,95 DKK
Indbundet
(0)
Arno, den lille flod
82 digte, taler og tanker
82 digte, taler og tankerMartin Georg Houlberg Jensen
189,95 DKK
Hæftet
(0)
82 digte, taler og tanker
Drømmen om palmeøerne
TILBUD
Drømmen om palmeøerneMartin Georg Houlberg Jensen
239,96 DKK299,95 DKK
Indbundet
(0)
Drømmen om palmeøerne
Excel til rapporter ...
Excel til rapporter ...Martin Jensen
99,00 DKK
Paperback
(0)
Excel til rapporter ...
Jeg vil bare lige hurtigt gerne bruge Excel til spil, sjov og spas
Jeg vil bare lige hurtigt gerne bruge Excel til spil, sjov og spasMartin Georg Houlberg Jensen
69,95 DKK
e-bog
(0)
Jeg vil bare lige hurtigt gerne bruge Excel til spil, sjov og spas
Inspirerende ledelse
Inspirerende ledelseMartin Georg Houlberg Jensen
329,95 DKK
Paperback
(0)
Inspirerende ledelse
Få succes med CRM
Få succes med CRMMartin Georg Houlberg Jensen
459,95 DKK
Paperback
(0)
Få succes med CRM

Mere om Martin Georg Houlberg Jensen

Martin Georg Houlberg Jensen har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Excel til skabeloner ..." i serien "Jeg vil bare lige hurtigt gerne bruge -" udgivet af LIVETS3 - "Excel til rapporter ..." i serien "Jeg vil bare lige hurtigt gerne bruge -" udgivet af LIVETS3 - "Word til skabeloner ..." udgivet af LIVETS3 - "Jeg vil bare lige hurtigt gerne bruge Excel til spil, sjov og spas" i serien "Jeg vil bare lige hurtigt gerne bruge -" udgivet af Books on Demand - "Jeg vil bare, lige, hurtigt gerne bruge Excel til skabeloner" i serien "Jeg vil bare lige hurtigt gerne bruge -" udgivet af Livets3 - "Jeg vil bare, lige, hurtigt gerne bruge Excel til rapporter, statistik, cockpit, overblik, planlægning, storskærm, kioskvisning, automation og og og" i serien "Jeg vil bare lige hurtigt gerne bruge -" udgivet af Livets3 - "Arno, den lille flod" udgivet af Livets3 - "Få succes med CRM" udgivet af Varius Forlag - "Drømmen om palmeøerne" udgivet af Livets3 - "82 digte, taler og tanker" udgivet af Livets3 - "Få succes med CRM" udgivet af Varius

Bøger skrevet af Martin Georg Houlberg Jensen

Der er 11 tilgængelige bøger af Martin Georg Houlberg Jensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Martin Georg Houlberg Jensen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Excel til skabeloner ..." af Martin Georg Houlberg Jensen

Hos Bog & idé er "Excel til skabeloner ..." tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Jensens serie "Jeg vil bare lige hurtigt gerne bruge -". Det er LIVETS3, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Excel til rapporter ..." af Martin Georg Houlberg Jensen

Hos Bog & idé er "Excel til rapporter ..." tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af Jensens serie "Jeg vil bare lige hurtigt gerne bruge -". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af LIVETS3.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Georg Houlberg Jensen