Bog & idéMartin Suter

Bøger skrevet af Martin Suter

Læs mere om Martin Suter
1 produkter
1 produkter
Kokken
TILBUD
STREAM
KokkenMartin Suter
79,96 DKK99,95 DKK
Lydbog
(0)
Kokken

Mere om Martin Suter

Hvis du søger en bog skrevet af Martin Suter, tilbyder vi et stort sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Suter.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kokken" udgivet af Audioteket - "Kokken" udgivet af Mrs. Robinson

Martin Suters bøger

Du kan finde to bøger af Martin Suter her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Suters bøger fås i samtlige formater. Suters bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Martin Suters "Kokken"

Det er muligt at købe Martin Suters "Kokken" som lydbog. Martin Suters "Kokken" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Audioteket, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Kokken" af Martin Suter

Hos Bog & idé er "Kokken" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Mrs. Robinson, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Suter