Bog & idéMary MacLane

Bøger skrevet af Mary MacLane

Læs mere om Mary MacLane
1 produkter
1 produkter
Mary MacLanes fortælling
Mary MacLanes fortællingMary MacLane
199,95 DKK
Indbundet
(2)
Mary MacLanes fortælling

Mere om Mary MacLane

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Mary MacLane. Det er "Mary MacLanes fortælling". Det er Basilisk, der har udgivet den på dansk. "Mary MacLanes fortælling" er desuden udgivet i serien "Babel".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mary MacLanes "Mary MacLanes fortælling"

Hos Bog & idé er "Mary MacLanes fortælling" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Babel". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Basilisk.

Endnu en af Mary MacLane skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mary MacLane