Bog & idéMassi Bruhn

Bøger skrevet af Massi Bruhn

Læs mere om Massi Bruhn
5 produkter
5 produkter
Fortællinger
FortællingerMassi Bruhn
45,95 DKK
e-bog
(0)
Fortællinger
Den unge frue
Den unge frueMassi Bruhn
45,95 DKK
e-bog
(0)
Den unge frue
Alt for fædrelandet
Alt for fædrelandetMassi Bruhn
45,95 DKK
e-bog
(0)
Alt for fædrelandet
Et ægteskab
Et ægteskabMassi Bruhn
69,95 DKK
EBOG
(0)
Et ægteskab
Fortællinger
FortællingerMassi Bruhn
79,95 DKK
EBOG
(0)
Fortællinger

Mere om Massi Bruhn

Massi Bruhn har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Bruhns bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alt for fædrelandet" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Fortællinger" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Den unge frue " i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen

Mere om Massi Bruhns bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Massi Bruhn hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bruhns bøger kommer kun som e-bog. Bruhns bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Arne Herløv Petersen.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Alt for fædrelandet" af Massi Bruhn

"Alt for fædrelandet" er tilgængelig som e-bog. "Alt for fædrelandet" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Eventyr fortalte for børn". Det er Arne Herløv Petersen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Fortællinger" af Massi Bruhn

Det er muligt at købe Massi Bruhns "Fortællinger" som e-bog. Hvis du køber "Fortællinger" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Bruhns serie "Eventyr fortalte for børn". Det er Arne Herløv Petersen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Massi Bruhn