Bog & idéMassimo Carlotto

Bøger skrevet af Massimo Carlotto

Læs mere om Massimo Carlotto
3 produkter
3 produkter
Sandheden om alligatoren
STREAM
Sandheden om AlligatorenMassimo Carlotto
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Sandheden om Alligatoren
La senyora del dimarts
La senyora del dimartsMassimo Carlotto
69,95 DKK
Lydbog
(0)
La senyora del dimarts
El món no em deu res
El món no em deu resMassimo Carlotto
29,95 DKK
Lydbog
(0)
El món no em deu res

Mere om Massimo Carlotto

Der er flere forskellige bøger skrevet af Massimo Carlotto online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Carlotto.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mysteriet Mangiabarche" udgivet af Hovedland - "Sandheden om alligatoren" udgivet af Hovedland - "Sandheden om Alligatoren" udgivet af Audioteket

Bøger af Massimo Carlotto

Du kan købe tre bøger af Massimo Carlotto her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Carlottos bøger fås i flere forskellige formater. Carlottos bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Massimo Carlottos "Mysteriet Mangiabarche"

Hos Bog & idé er "Mysteriet Mangiabarche" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hovedland.

"Sandheden om alligatoren" af Massimo Carlotto

Det er muligt at købe Massimo Carlottos "Sandheden om alligatoren" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hovedland.
Detaljer
Fulde navn:
Massimo Carlotto