Bog & idéMathias Herup Nielsen

Bøger skrevet af Mathias Herup Nielsen

Læs mere om Mathias Herup Nielsen
2 produkter
2 produkter
Optimismens politik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Optimismens politikMathias Herup Nielsen
323,66 DKK
Hæftet
(2)
Optimismens politik
Optimismens politik
Optimismens politikMathias Herup Nielsen
269,95 DKK
EBOG
(2)
Optimismens politik

Mere om Mathias Herup Nielsen

Du kan kun finde en enkelt bog af Mathias Herup Nielsen her hos Bog & idé. Det er "Optimismens politik". Den er udgivet af Frydenlund Academic på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Optimismens politik" af Mathias Herup Nielsen

Det er muligt at købe Mathias Herup Nielsens "Optimismens politik" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Frydenlund Academic, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Nielsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Mathias Herup Nielsen