Bog & idéMathias P. Høeg

Bøger skrevet af Mathias P. Høeg

Læs mere om Mathias P. Høeg
1 produkter
1 produkter
Jeg har ikke flere patroner - Fire års krigsfangenskab i Sibirien
STREAM
Jeg har ikke flere patroner - Fire års krigsfangenskab i SibirienMathias P. Høeg
119,95 DKK
Lydbog
(3)
Jeg har ikke flere patroner - Fire års krigsfangenskab i Sibirien

Mere om Mathias P. Høeg

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Mathias P. Høeg. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Høeg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg har ikke flere patroner" udgivet af Gads Forlag - "Jeg har ikke flere patroner - Fire års krigsfangenskab i Sibirien" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jeg har ikke flere patroner" udgivet af Gads Forlag

Mathias P. Høegs bøger

Du kan bestille tre bøger af Mathias P. Høeg her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Mathias P. Høeg kommer i samtlige formater. Høegs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Jeg har ikke flere patroner" af Mathias P. Høeg

Det er muligt at købe Mathias P. Høegs "Jeg har ikke flere patroner" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Jeg har ikke flere patroner - Fire års krigsfangenskab i Sibirien" af Mathias P. Høeg

Hos Bog & idé er "Jeg har ikke flere patroner - Fire års krigsfangenskab i Sibirien" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Mathias P. Høegs "Jeg har ikke flere patroner - Fire års krigsfangenskab i Sibirien" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Mathias P. Høeg