Bog & idéMathilde Nyvang Hostrup

Bøger skrevet af Mathilde Nyvang Hostrup

Læs mere om Mathilde Nyvang Hostrup
1 produkter
1 produkter
Inkluderende dagtilbudspædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inkluderende dagtilbudspædagogikMathilde Nyvang Hostrup
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Inkluderende dagtilbudspædagogik

Mere om Mathilde Nyvang Hostrup

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Mathilde Nyvang Hostrup, kan du vælge i mellem et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hostrups seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inkluderende dagtilbudspædagogik" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Akademisk - "Inkluderende dagtilbudspædagogik" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Akademisk Forlag

Mathilde Nyvang Hostrups bøger

Mathilde Nyvang Hostrup har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Mathilde Nyvang Hostrup fås i flere formater. Hostrups bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Inkluderende dagtilbudspædagogik" af Mathilde Nyvang Hostrup

Hos Bog & idé er "Inkluderende dagtilbudspædagogik" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Inkluderende dagtilbudspædagogik" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Hostrups serie "Relationsprofessionsserien". Det er Akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Inkluderende dagtilbudspædagogik" af Mathilde Nyvang Hostrup

"Inkluderende dagtilbudspædagogik" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Hostrups serie "Relationsprofessionsserien". Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mathilde Nyvang Hostrup