Bog & idéMatilde Høybye-Mortensen

Bøger skrevet af Matilde Høybye-Mortensen

Læs mere om Matilde Høybye-Mortensen
5 produkter
5 produkter
Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektorMatilde Høybye-Mortensen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor
Kampen med kroppen
Kampen med kroppenMatilde Høybye-Mortensen
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Kampen med kroppen
Organiseringen af den offentlige sektor
Organiseringen af den offentlige sektorBirgitta Gomez Nielsen
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Organiseringen af den offentlige sektor
I velfærdsstatens frontlinje
BOEGERTILSTAERKPRIS
I velfærdsstatens frontlinjeMatilde Høybye-Mortensen
206,96 DKK
Hæftet
(0)
I velfærdsstatens frontlinje
Socialrådgiveren på arbejde
Socialrådgiveren på arbejdeFlemming Troels Jensen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgiveren på arbejde

Mere om Matilde Høybye-Mortensen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Matilde Høybye-Mortensen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Høybye-Mortensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor" udgivet af Gyldendal - "Organiseringen af den offentlige sektor" udgivet af HansReitzels - "Kampen med kroppen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kampen med kroppen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "I velfærdsstatens frontlinje" udgivet af Hans Reitzel - "Socialrådgiveren på arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Organiseringen af den offentlige sektor" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "I velfærdsstatens frontlinje" udgivet af Gyldendal - "Kampen med kroppen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Socialrådgiveren på arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Matilde Høybye-Mortensens bøger

Du kan finde ti bøger af Matilde Høybye-Mortensen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Matilde Høybye-Mortensen bøger i forskellige formater. Matilde Høybye-Mortensen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor" af Matilde Høybye-Mortensen

"Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Matilde Høybye-Mortensen "Organiseringen af den offentlige sektor"

Hos Bog & idé er "Organiseringen af den offentlige sektor" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Matilde Høybye-Mortensen