Bog & idéMatt Aitken Beaverbrook

Bøger skrevet af Matt Aitken Beaverbrook

Læs mere om Matt Aitken Beaverbrook
1 produkter
1 produkter
Success
STREAM
SuccessMatt Aitken Beaverbrook
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Success

Mere om Matt Aitken Beaverbrook

Du kan kun bestille en enkelt bog af Matt Aitken Beaverbrook her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Success". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på engelsk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Matt Aitken Beaverbrooks "Success"

Det er muligt at købe Matt Aitken Beaverbrooks "Success" som lydbog. Med Matt Aitken Beaverbrooks "Success" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SAGA Egmont.

Endnu en af Matt Aitken Beaverbrook skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Matt Aitken Beaverbrook